1. Nigdy i w żadnym przypadku nie przekażę Twojego adresu e-mail innej osobie lub podmiotowi.
  2. Na swój adres e-mail otrzymasz informacje, który zamówiłaś/eś. Otrzymasz również dodatkowe informacje przydatne w prowadzeniu spółdzielni socjalnej. Otrzymasz średnio 1-3 wiadomości e-mail na tydzień.
  3. W każdej chwili będziesz mógł zrezygnować z otrzymywania wiadomości ode mnie, klikając „rezygnacja” w którejkolwiek wiadomości, jaką ode mnie otrzymasz.
  4. Administratorem danych osobowych osób zapisujących się na listę (tak, adres e-mail według GIODO to „dane osobowe”) w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest firma Waldemar Żbik szkolenia ES z siedzibą w Woli Morawickiej, ul. Wapienna 93, 26-026 Morawica. W związku z tym podjąłem środki bezpieczeństwa wynikające z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 Nr 101, poz. 926, z pózn. zm.) oraz rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024).
  5. Usługa jest aktywowana poprzez zapisanie się na stronie – zwrotnie otrzymasz na swój adres e-maila link aktywacyjny, po kliknięciu którego adres zostanie aktywowany w bazie (aktywacja potwierdza: zamówienie bezpłatnych informacji, wyrażenie zgody na ich przesłanie, wyrażenie zgody na dopisanie użytkownika do bazy użytkowników strony www.spoldzielniasocjalnawpraktyce.pl, wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb realizacji usługi wysyłania dodatkowych wiadomości).
  6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, choć oczywiście warunkuje możliwość korzystania z usługi. Jako użytkownikowi będzie Ci przysługiwało prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania, zmiany lub usunięcia.
  7. Zastrzegam sobie prawo do okazjonalnego wysyłania informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług droga elektroniczna (Dz. U. Nr 144, Poz. 1204 z 2002 r. z pozn. zm.) na adres poczty elektronicznej użytkownika.

Opracował: Waldemar Żbik

Data ostatniej zmiany: 6 sierpnia 2015 r. 

3 komentarze o “Zasady prywatności

  1. Andrzej mówi:

    Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź.

    • Waldemar Żbik mówi:

      Panie Grzegorzu, zachęcam do samodzielnego zapisania się w boxie z prawej strony na https://spoldzielniasocjalnawpraktyce.pl/blog/. System automatycznie zapisuje wymagane zgody, więc polecam powyższy sposób.

      W razie problemów można pisać na wzbik(at)szkoleniaes.pl

      pozdrowienia,
      Waldek Żbik

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *